Skip directly to content

BIFIFORM

BIFIFORM® - kostilskud med levende mælkesyrebakterier

BIFIFORM® tilbyder forskellige produkter til individuelle behov. Alle produkterne indeholder specifikke og nøje udvalgte mælkesyrebakteriestammer. I Skandinavien har BIFIFORM® ekslusivitet på LGG®, som er den mest undersøgte og bedst dokumenterede mælkesyrebakteriestamme i verden.

Vores produktserie består af tre kosttilskud:
- BIFIFORM® Daglig som er et dagligt tilskud af mælkesyrebakterier og indeholder stammerne LGG®, BB-12® samt vitamin B1 og B6.
- BIFIFORM® Travel Pack som er specielt velegnet til rejsebrug og indeholder stammen LGG® samt fre andre specifikke, nøje udvalgte stammer.
- BIFIFORM® Plus som er udviklet til forbrugeren med et periodisk højere dagligt behov og indeholder fire specifikke, specielt udvalgte mælkesyrebakteriestammer.

Vi danskere er i dag meget bevidste om vigtigheden af en sund og velafbalanceret kost. I takt med at vores liv bliver mere og mere hektisk og vi stræber efter at leve så aktivt som muligt – bliver kravene til sundhed og velvære stadig højere. BIFIFORM® mælkesyrebakterier er et supplement til en sund og velafbalanceret kost.

Det er vigtigt at få en afbalanceret og varieret kost og føre en sund livsstil. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost

Forskning og udvikling
BIFIFORM® har mere end 25 års erfaring og ekspertise på det Nordiske mælkesyrebakteriemarked og er derfor i stand til levere en høj bakteriekoncentration i hver tablet. Den høje koncentration pr. tablet, betyder at forbrugeren kan nøjes med en lav daglig dosis, og stadig opnå det tilskud som han eller hun ønsker.  BIFIFORM® Travel Pack og BIFIFORM® Daglig er tygbare tabletter med en smag af frugt, så de er velegnet for hele familien (>3 år).

Her finder du BIFIFORM®
BIFIFORM® forhandles på apoteket

Vil du vide mere om BIFIFORM®
http://www.bifiform.dk/

Har du spørgsmål om BIFIFORM®
Har du spørgsmål om BIFIFORM®, kan du kontakte Pfizer Consumer Healtcare på telefon +45 3969 2111