Skip directly to content

Multi-tabs

Multi-tabs® - en serie af vitaminer og mineraler til hele familien

Multi-tabs® er en serie af kosttilskud, der tager udgangspunkt i de officielle anbefalinger for vitaminer og mineraler og serien indeholder produkter som udover vitaminer og mineraler også indeholder omega-3, kalk, mælkesyrebakterier og ginseng. Produkterne er tilpasset de forskellige ernæringsmæssige behov vi har alt efter alder og livsstil.  

Specielt kendt er børnevitaminerne, der gennem forskning i smagsprocesser og teknologier er nøje tilpasset børnenes smag. Multi-tabs® børnevitaminer findes også med ekstra tilskud af kalk og i serien findes også Omega-3 tilskud specielt sammensat til børn.

Multi-tabs® GraVitamin serien er sammensat til at kunne imødekomme de behov der er før, under og efter graviditet. Serien er sammensat på baggrund af de officielle anbefalinger og kan kombineres efter behov. 

Vi danskere er i dag meget bevidste om vigtigheden af en sund og velafbalanceret kost. I takt med at vores liv bliver mere og mere hektisk og vi stræber efter at leve så aktivt som muligt – bliver kravene til sundhed og velvære stadig højere. Multi-tabs® kosttilskud er supplement til en sund og velafbalanceret kost.
Det er vigtigt at få en afbalanceret og varieret kost og føre en sund livsstil. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost

Forskning og udvikling
Multi-tabs® produkterne udvikles i takt med den løbende udvikling indenfor ernæring. Produkterne produceres efter de højeste standarder idet der lægges vægt på nøje udvælgelse af ingredienser af høj kvalitet

Her finder du Multi-tabs®
Multi-tabs® forhandles på apoteket

Vil du vide mere om Multi-tabs®
http://www.multi-tabs.dk/Default.aspx

Har du spørgsmål om Multi-tabs®
Har du spørgsmål om Multi-tabs®, kan du kontakte Pfizer Consumer Healtcare på telefon +45 3969 2111