Skip directly to content

Dine muligheder

Dine muligheder

Der er plads til forskelligheder, hvad enten du vil være den bedste inden for dit felt, eller foretrækker at udvikle dig gennem forskellige jobs.

Vi arbejder med liv og sjæl og prioriterer uddannelse og mangfoldighed højt. Din udvikling stopper derfor ikke med din ansættelse, hverken den faglige eller personlige. Målet er at udvikle medarbejdere, så vi tilsammen besidder en god kombination af viden, uddannelse, holdning og erfaring.

Du får en personlig udviklingsplan, afstemt efter dine mål, krav og forventninger. Din faglige viden opdateres via årlige konferencer og faglige møder, mens din personlige udvikling kan ske gennem udvikling i jobbet, projektledelse og mentorprogrammer.

Pfizer er en global virksomhed med mange karrieremuligheder, hvad enten du ønsker at blive specialist, og dermed den bedste indenfor dit felt, eller leder. Du bestemmer selv, hvor langt du vil nå. Har du lyst til at arbejde internationalt, kan du blive udstationeret eller søge job i et andet land, hvor vi har kontor. Pfizer har hovedkontor i New York og har afdelinger over hele verden.

Dine mål

Din karrierevej kan følge flere spor. Har du ambitioner om at blive den bedste inden for dit felt, kan din stilling gradueres i takt med din udvikling, videreuddannelse og erfaring. Fx kan du være Account Manager på 3 forskellige niveauer.

Pfizers Global Performance Management program er bygget op over fire samtaler, hvor du, sammen med nærmeste leder, definerer personlige mål, udarbejder uddannelsesplan, evaluerer og sidst men ikke mindst reflekterer over din udvikling i relation til de mål, du selv har været med til at sætte.

Din udvikling består af mindst 2 årlige uddannelsesdage, der kun handler om at styrke dig fagligt og personligt. Du får mulighed for at fordybe dig på kursusbænken eller i et særligt projekt, der ikke har noget med dit normale job at gøre. Din udviklingsplan er som tommelfingerregel fordelt sådan:

On-the-job training: 70%
Lære fra andre: 20%
Kursusaktiviteter: 10%.

Denne model for fordeling af indlæring er udviklet af HR teoretikere og har vist sig at være den mest optimale.

Dine goder

Du mærker også omsorgstanken som medarbejder. Vi passer godt på hinanden, har en ansvarlig personalepolitik og mange personalegoder.

Vi tilpasser hele tiden vores goder, så medarbejderne trives - både i forhold til familie, job og kolleger. At gøre en forskel for patienter og pårørende er derfor ikke den eneste tilfredsstillelse, der følger med jobbet. Vi har nogle af de mest attraktive personalegoder i branchen og udvikler dem i takt med medarbejdernes behov.

Personaleforeningen "Pulsen" drives af medarbejderne og arrangerer alt fra turneringer, løb, firmafodbold og golfklub til vinsmagning, kunst og familiefester.

Og så holder vi 2 store årlige interne fester: Sommerfest og julefrokost.

Derudover forkæler kokken i kantinen os hver dag med sund, alsidig og spændende frokost. Er du i bekneb med tiden, har du mulighed for tage aftensmad med hjem. Der er morgenbrød hver mandag, frugt og hjemmebagt brød hver eftermiddag. Den første mandag i hver måned får du brunch, og har du brug for at brænde nogle af alle kalorierne af igen, kan du smutte forbi vores nye fitness lokale.

Læs mere om Pfizer Danmark under: Du gør en forskel