Pfizer har en af de bedste cheftalenter i landet

Bo Kristensen Jessen er i dagens udgave af Jyllands-Posten udpeget som en af de bedste cheftalenter i Danmark. Det er Dansk Aktie Analyse, som står bag listen. Udpegningen af Bo Kristensen Jessen viser, at Pfizer er et godt sted for talenter at udvikle sig.

Jyllands-Posten bringer i dag sammen med Danske Aktie Analyse en artikel, hvor de udpeger de 50 største cheftalenter i landet lige nu. Bo Kirstensen Jessen, Country Brand Lead for Eliquis, er med på listen.

”Jeg er utrolig glad for og stolt over Bos placering på listen. Men det kommer ikke bag på mig at finde ham her, for han er altid yderst strategisk tænkende og har en meget stærk analytisk tilgang til sine arbejdsopgaver. Bo performer med stor succes hver gang og bidrager også aktivt til andre kollegers forretningsmæssige succeser i Pfizer,” siger Henriette Dræbye Rosenquist.

Hun forklarer videre; ” I Pfizer arbejder vi målrettet på at udvikle talenter. Med Bo på listen bliver Pfizer vist som en arbejdsplads, hvor talenter kan fortsætte deres udvikling af deres evner og kompetencer.”

Karrieren op til nu
Bo Kristensen Jessen er Country brand Lead for et af de større produkter hos Pfizer. Bo kom fra en anden stilling i Pfizer som Salgs- og Marketingmanager for Island og projektleder for Pfizers Direktion og et ledelsesteam.  Bo begyndte sin karriere hos konsulentvirksomheden Quartz, hvor han opnåede at blive Senior Consultant.

Bo blev i 2013 udnævnt som en af de 100 største forretningstalenter i Danmark af “Berlingske Nyhedsmagasin”.