Pfizer har fået en plads i Lægemiddelindustriforeningens bestyrelse

Ved Lægemiddelindustriforeningens generalforsamling d. 27. marts blev Pfizer Danmarks Country Manager, Henriette Dræbye Rosenquist, valgt ind i bestyrelsen. Henriette ønsker blandt andet at styrke foreningens aftryk på det erhvervs- og sundhedspolitiske område.

”Jeg er meget glad for valget og takker alle, som stemte på mig. Med den nye post i bestyrelsen vil jeg arbejde for, at vi i Lif bliver endnu bedre til at vise, hvad vi bidrager med til det danske samfund,” siger Henriette Dræbye Rosenquist.

Henriette tilføjer, at lægemiddelindustrien bidrager betydeligt til det danske samfund med finansiering af forskning og udvikling, masser af arbejdspladser og stor eksport. ”Derfor ser jeg os som en naturlig spiller inden for det erhvervspolitiske område og naturligvis også på det sundhedspolitiske område,” slutter Henriette Dræbye Rosenquist.

Henriette Dræbye Rosenquist er 44 år og blev udnævnt til Country Manager for Pfizer Danmark pr. 1. april 2014 efter 4 år i en international stilling for Pfizer. Hun er uddannet cand. pharm og har en MBA fra London.