Pfizers adm. dir. genvalgt til Lægemiddelindustriforeningens bestyrelse

Pfizers adm. dir. genvalgt til Lægemiddelindustriforeningens bestyrelse

På Lægemiddelindustriforeningens generalforsamling i dag den 28. marts er Pfizer Danmarks adm. direktør, Henriette Dræbye Rosenquist, blevet genvalgt til bestyrelsen. Ved den efterfølgende konstituering af bestyrelsen blev Henriette Dræbye Rosenquist valgt til næstformand og opnåede derudover genvalg til ENLI’s styregruppe.

”Jeg er meget taknemmelig for valget og for den tillid, som her vises mig. Jeg blev valgt til Lifs bestyrelse for to år siden. Det har været to rigtig spændende år med mange opgaver, som det var vigtigt for industrien at få løst. Derfor glæder det mig nu at have fået mulighed for at fortsætte dette arbejde og bidrage til industriens fortsatte udvikling,” siger adm. direktør Henriette Dræbye Rosenquist.

”En af de vigtige opgaver, som bestyrelsen aktuelt står overfor, er den kommende Life Science strategi. Det bliver en platform, som vi skal gøre vores til at forankre på bedste vis og udnytte i de kommende år på en lang række områder. En indsats vi også skal sammentænke med regeringens nationale strategi for personlig medicin og adgangen til sundhedsdata til gavn for patienterne og forskningen. Det ser jeg virkelig frem til,” siger Henriette Dræbye Rosenquist og tilføjer:

”Pfizer værdsætter og prioriterer det arbejde, som Lif gør for at sikre industrien de bedste rammebetingelser, så vi bedst mulig leverer værdi til patienten og samfundet. Derfor er det også naturligt, at vi som virksomhed bidrager til at løfte dette arbejde - både i bestyrelsen og i Lifs udvalg, som mine kolleger fra Pfizer også deltager aktivt i”.

Henriette Dræbye Rosenquist blev udnævnt til adm. direktør for Pfizer Danmark i 2014 efter 4 år i en international stilling for Pfizer. Hun er uddannet cand. pharm og har en MBA fra London.

Hvis du vil vide mere, kan du besøge os på www.pfizer.com  og www.pfizer.dk

Kontakt:                                                                                                                               

Birgitte Andersen                                                  

Communication Manager

+45 20 46 16 65