Innovation giver håb

Innovation giver hab

Så længe vi arbejder hårdt for at omsætte forskning til forbedrede og innovative behandlingsformer, giver det håb om en fremtid, hvor flere mennesker kan leve deres liv, som de vil.

For os er det en stærk motivationskraft at være med til at hjælpe andre mennesker – uanset om de lider af akutte, kroniske eller livstruende sygdomme.

Derfor stiller vi os ikke tilfredse med vores nuværende portefølje af behandlinger, men investerer massivt i forskning, så vi kan finde nye løsninger på de udfordringer, patienter og pårørende oplever.

Det er en lang og omkostningsfuld proces – og der er ingen garantier nu og her. Men vores historie og stærke pipeline vidner om, at innovation bærer frugt i det lange løb. Det giver grund til optimisme omkring, hvad vi kan opnå i fremtiden.

Vi forsker ikke kun i ny medicin

Vi har ikke kun fokus på nye lægemidler. Medicin virker forskelligt fra patient til patient, og derfor bruger vi også mange forskningsmæssige ressourcer på at forbedre og videreudvikle eksisterende behandlinger.

På den måde kan vi være med til at sikre, at patientens individuelle behov bliver mødt bedst muligt.

Dette arbejde sker i mange tilfælde i samarbejde med sundhedsvæsenet og patientforeninger, så vi kan sikre, at flest mulige patienter får adgang til lige den behandling, der passer dem.

PP-PFE-DNK-0034