Vælg troværdige kilder, når du søger information om coronavacciner


Retvisende kommunikation om vacciner er afgørende for tillid og tiltro til vaccinationsprogrammer. Derfor er det er en god idé at være kildekritisk, når du søger information.

De danske myndigheder har gjort en stor indsats for at sikre, at danskerne har adgang til den nødvendige information om coronavirus og om vacciner mod COVID-19.

For at bidrage til saglig og korrekt viden, har Pfizer her samlet en række links, der henviser til myndighedernes kommunikation.

Lægemiddelstyrelsens temaside om coronavacciner: https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/nyheder/temaer/vacciner-mod-covid-19/

Sundhedsstyrelsens temaside om vaccination mod COVID-19: https://www.sst.dk/da/corona/Vaccination-mod-COVID-19


Hvis du har konkrete spørgsmål angående vaccination af dig selv eller pårørende, bør du tale med din læge.

Oplever du bivirkninger efter vaccination med Pfizers COVID-19 vaccine Comirnaty?

Så kan du registrere det her. På den måde hjælper du os med at overvåge vores produkters sikkerhed bedst muligt.

Du bør også kontakte din egen læge vedrørende den bivirkning, du oplever.
 

Patient

Innovation giver håb

Så længe vi arbejder hårdt for at omsætte forskning til forbedrede og innovative behandlingsformer, giver det håb om en fremtid, hvor flere mennesker kan leve deres liv, som de vil.

Besøg Pfizerpro.dk

Få adgang til sundhedsfaglig information om behandlingsområder og lægemidler, materialer for sundhedspersoner og patienter, samt digitale værktøjer der kan støtte igennem behandling. 

Om Pfizer

Etik og samarbejde

Vores samarbejde med myndigheder, læger og andet sundhedspersonale er en forudsætning for udviklingen af ny og forbedret medicin. Det er et samarbejde, der sker i fuld åbenhed - og i overensstemmelse med gældende love og retningslinjer.