Plads til at være dig

Plads til at vaere dig

Diversitet er en kerneværdi hos Pfizer. Et mangfoldigt og inkluderende arbejdsmiljø skaber nemlig ikke kun en stærkere kultur – det skaber også bedre resultater.

Vi ser forskellighed som en styrke. Når mennesker med forskellige baggrunde, holdninger og kompetencer mødes, skabes der grobund for vidensdeling og inspiration på tværs af afdelinger og terapiområder.

Du vil derfor opleve en arbejdsplads med højt til loftet – og plads til at være dig. Så længe du respekterer resten af fællesskabet.

Sådan arbejder vi med diversitet

Én ting er at tale om diversitet, noget andet er at sikre det i praksis. I Pfizer er det DICE (The Diversity and Inclusion Council), der bidrager til, at den globale vision for diversitet er forankret i de enkelte lande.

DICE hjælper bl.a. datterselskaberne i Pfizer med at udvikle værktøjer og løsninger til at fremme diversitet og inklusion.

DICE’s målsætning

  1. At udvikle og vedligeholde et kollegialt miljø, baseret på diversitet
  2. At skabe en inkluderende kultur
  3. At skabe engagement og begejstring for DICE’s arbejde blandt de ansatte.

”Når mennesker med forskellige baggrunde, holdninger og kompetencer mødes, skabes der grobund for vidensdeling og inspiration på tværs af afdelinger og terapiområder.”

PP-PFE-DNK-0017