Miljø og bæredygtighed

Som en stor, global virksomhed ønsker vi at tage vores del af ansvaret for at fremme et sundt miljø og en forsvarlig udvikling. Vi fokuserer på bæredygtighed i alle led af vores produktion og i samspillet med leverandører og samarbejdspartnere.

Om Pfizer

Vores historie

I 1849 grundlægger den tyske farmaceut Charles Pfizer sammen med sin fætter en finkemikaliefabrik i Brooklyn New York. Det bliver første skridt på Pfizers konstante rejse mod bedre behandlinger.

Om Pfizer

Innovation i forreste linje

Jagten på nye og bedre behandlingsformer kræver ressourcer – og tid. Tid til at forske og tid til at udvikle. Det er en krævende opgave, som vi er stolte af at tage på os.

Om Pfizer

Pfizer kort fortalt

Siden vi blev grundlagt i 1849 har vores medicin og vores behandlinger hjulpet mennesker verden over. Vores innovative behandlingsformer har reddet eller forbedret utallige liv, og vi gør en forskel. For patienterne og for samfundet.

Om Pfizer

Sammen om folkesundheden

Vi når længst, når vi arbejder sammen med andre, der vil det bedste for patienterne og det danske sundhedsvæsen. Samarbejde er derfor omdrejningspunktet for vores sundhedsfaglige aktiviteter.

Om Pfizer

Etik og samarbejde

Vores samarbejde med myndigheder, læger og andet sundhedspersonale er en forudsætning for udviklingen af ny og forbedret medicin. Det er et samarbejde, der sker i fuld åbenhed - og i overensstemmelse med gældende love og retningslinjer.

PP-PFE-DNK-0035