Kontakt osKontakt osPersondatapolitikCookie politikOm denne side
Om PfizerHomeOm PfizerPfizer kort fortalt

Siden vi blev grundlagt i 1849 har vores medicin og vores behandlinger hjulpet mennesker verden over. Vores innovative behandlingsformer har reddet eller forbedret utallige liv, og vi gør en forskel. For patienterne og for samfundet.


Lær mere
Innovation i forreste linje

Jagten på nye og bedre behandlingsformer kræver ressourcer – og tid. Tid til at forske og tid til at udvikle. Det er en krævende opgave, som vi er stolte af at tage på os.


Lær mere
Sammen om folkesundheden

Vi når længst, når vi arbejder sammen med andre, der vil det bedste for patienterne og det danske sundhedsvæsen. Samarbejde er derfor omdrejningspunktet for vores sundhedsfaglige aktiviteter.


Lær mere

PP-PFE-DNK-0035 

Etik og samarbejde

Vores samarbejde med myndigheder, læger og andet sundhedspersonale er en forudsætning for udviklingen af ny og forbedret medicin. Det er et samarbejde, der sker i fuld åbenhed - og i overensstemmelse med gældende love og retningslinjer.


Lær mere
Patient Sundhedsperson Karriere Om PfizerKontakt os Persondatapolitik Cookie politikOm denne side©Pfizer Danmark 2022. Alle rettigheder til denne hjemmeside forbeholdes Pfizer Danmark
PP-UNP-DNK-0182