Kontakt osKontakt osPersondatapolitikCookie politikOm denne side
Sammen om folkesundhedenHomeOm PfizerSammen om folkesundheden

Vi når længst, når vi arbejder sammen med andre, der vil det bedste for patienterne og det danske sundhedsvæsen. Samarbejde er derfor omdrejningspunktet for vores sundhedsfaglige aktiviteter.

Det er en fælles opgave at skabe et moderne og tidssvarende dansk sundhedsvæsen. Vi er hele tiden i dialog med politikere, embedsmænd og sundhedsfaglige eksperter om at sikre danskerne adgang til behandling af høj kvalitet.

Lif har også opstillet en ramme for dialogen mellem lægemiddelvirksomheder og politikere og myndigheder, som skal bidrage til at dialogen altid foregår på en åben, ærlig, redelig og troværdig måde.

Vi stiller også vores viden og kompetencer til rådighed. Det kan være i forbindelse med efteruddannelse af sundhedspersonale – eller i form af sundhedsøkonomiske analyser, hvor vi anskueliggør effekterne af vores medicin. Dette kan eksempelvis ske i forbindelse med indførelsen af nye behandlinger.

  • Læs mere om samarbejde med sundhedsfagligt personale
  • Læs mere om hvordan du kan bruge vores viden
Overblik over sundhedsfaglige aktiviteter
  • Kvalitetsudviklingsprojekter i samarbejde med sundhedsvæsenet
  • Samarbejde og dialog med sundhedsfagligt personale
  • Samarbejde med patientforeninger
  • Sundhedsøkonomiske analyser
  • Sundhedspolitisk arbejde

Vi tager ansvar

Som en global virksomhed er vi vores ansvar bevidst. Både over for samfundet - og miljøet.

Gennem vores Go Green Commitment forpligter vi os bl.a. til at reducere drivhusgasser - og til at skære ned på vores vandforbrug og mængden af affald.

Vi tager også ansvar globalt. Gennem Pfizer Foundation donerer vi hvert år 18 mia. kr. til projekter inden for bedre sundhed og oplysning i samarbejde med FN, lokale myndigheder og NGO’er.

Beløbet er på niveau med den danske ulandsbistand

Relaterede artikler

PfizerPro.dkPfizer kort fortalt Se ledige jobsSamarbejde bygget på viden

PP-PFE-DNK-0035

Patient Sundhedsperson Karriere Om PfizerKontakt os Persondatapolitik Cookie politikOm denne side©Pfizer Danmark 2022. Alle rettigheder til denne hjemmeside forbeholdes Pfizer Danmark
PP-UNP-DNK-0182