Sammen om folkesundheden

img

Vi når længst, når vi arbejder sammen med andre, der vil det bedste for patienterne og det danske sundhedsvæsen. Samarbejde er derfor omdrejningspunktet for vores sundhedsfaglige aktiviteter.

Det er en fælles opgave at skabe et moderne og tidssvarende dansk sundhedsvæsen. Vi er hele tiden i dialog med politikere, embedsmænd og sundhedsfaglige eksperter om at sikre danskerne adgang til behandling af høj kvalitet.

Vi stiller også vores viden og kompetencer til rådighed. Det kan være i forbindelse med efteruddannelse af sundhedspersonale – eller i form af sundhedsøkonomiske analyser, hvor vi anskueliggør effekterne af vores medicin. Dette kan eksempelvis ske i forbindelse med indførelsen af nye behandlinger.

Overblik over sundhedsfaglige aktiviteter

  • Kvalitetsudviklingsprojekter i samarbejde med sundhedsvæsenet
  • Samarbejde og dialog med sundhedsfagligt personale
  • Samarbejde med patientforeninger
  • Sundhedsøkonomiske analyser
  • Sundhedspolitisk arbejde
     

Vi tager ansvar

Som en global virksomhed er vi vores ansvar bevidst. Både over for samfundet - og miljøet.

Gennem vores Go Green Commitment forpligter vi os bl.a. til at reducere drivhusgasser - og til at skære ned på vores vandforbrug og mængden af affald.

Vi tager også ansvar globalt. Gennem Pfizer Foundation donerer vi hvert år 18 mia. kr. til projekter inden for bedre sundhed og oplysning i samarbejde med FN, lokale myndigheder og NGO’er.

Beløbet er på niveau med den danske ulandsbistand

PP-PFE-DNK-0035