Kontakt osKontakt osPersondatapolitikCookie politikOm denne side
Plads til at være digHomeKarrierePlads til at være dig Deice

Diversitet er en kerneværdi hos Pfizer. Et mangfoldigt og inkluderende arbejdsmiljø skaber nemlig ikke kun en stærkere kultur – det skaber også bedre resultater. 

Vi ser forskellighed som en styrke. Når mennesker med forskellige baggrunde, holdninger og kompetencer mødes, skabes der grobund for vidensdeling og inspiration på tværs af afdelinger og terapiområder.
Du vil derfor opleve en arbejdsplads med højt til loftet og med plads til at være dig.

Pfizer er en patientcentreret virksomhed der er styret af vores fire værdier: #Courage, #Joy, #Equity og #Excellence. Hos Pfizer ved vi, at store ting sker overalt, hvor folk mødes med ét fælles mål. Derfor er vores kultur altafgørende for vores succes.

DEICE (Diversity, Equity, Inclusion, Council Europe) er den lokale gruppe af kollager der målrettet arbejder systematisk med at skabe et sundt og trygt arbejdsmiljø, hvor alle kollegaer føler sig hørt, set og værdsat. DEICE omsætter Pfizer Inc.’s globale DEI- strategier (Diversity, Equity og Inklusion) til lokale initiativer til glæde for kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.

DEICE's målsætning
  • At udvikle og vedligeholde en sund, rummelig og bæredygtig medarbejderkultur
  • At skabe værdi for den enkelte medarbejder, i harmoni med samfundets udvikling
  • At skabe engagement, mening og begejstring for de lokale aktiviter der bliver afholdt
  • Læs mere om diversitet på Pfizer.com
”Når mennesker med forskellige baggrunde, holdninger og kompetencer mødes, skabes der grobund for vidensdeling og inspiration på tværs af afdelinger og terapiområder.”​​​​​​​

Relaterede artikler

Gør en forskelPfizer kort fortaltInnovation i forreste linjeSammen om folkesundheden

PP-PFE-DNK-0017

Patient Sundhedsperson Karriere Om PfizerKontakt os Persondatapolitik Cookie politikOm denne side©Pfizer Danmark 2022. Alle rettigheder til denne hjemmeside forbeholdes Pfizer Danmark
PP-UNP-DNK-0182