Kontakt osKontakt osPersondatapolitikCookie politikOm denne side
Patienten i fokusHomePatientPatienten i fokus

Hos Pfizer er vi inspireret af muligheden for at gøre en forskel. For de mennesker, der bliver ramt af sygdom – og for deres pårørende.

Når du eller én du holder af bliver ramt af sygdom har det store og vidtrækkende konsekvenser. Derfor har vi ét fokus: At udvikle nye og bedre behandlinger, så patienter verden over kan leve det liv, de ønsker.

Gennem historien har vores lægemidler været med til at redde liv og hjælpe mennesker verden over. Det er vores mål og det er vores passion.

I dag tæller vores portefølje mere end 100 receptpligtige lægemidler, der bruges i behandlingen af både de mest udbredte folkesygdomme og nogle af de mest sjældne diagnoser.

Nøglen til fremtidens behandling

Vi arbejder for at gøre behandlinger mulige, der i dag virker som fjerne håb for de mennesker, der er berørt af sygdom.

Derfor investerer vi hvert år et tocifret milliardbeløb – både i udvikling af ny medicin og i forbedring af de eksisterende. Innovation er nøglen til længere og bedre liv for mennesker verden over.

  • Læs mere om hvordan innovation giver håb
Sammen om bedre behandlinger​​​​​​​Vi kan ikke skabe bedre behandlinger uden at alliere os med andre, der deler vores ambition og interesse – og som kan give os vigtige indsigter og nye perspektiver i vores arbejde.Derfor samarbejder vi med bl.a. det offentlige sundhedsvæsen – og med de mange patientforeninger, der ligesom os ønsker adgang til bedre behandlinger for de mennesker, der er ramt af sygdom.
  • Læs mere om samarbejde med patientforeninger

Relaterede artikler

Pfizer kort fortaltPatienthenvendte sites

PP-PFE-DNK-0034

Patient Sundhedsperson Karriere Om PfizerKontakt os Persondatapolitik Cookie politikOm denne side©Pfizer Danmark 2022. Alle rettigheder til denne hjemmeside forbeholdes Pfizer Danmark
PP-UNP-DNK-0182