Kontakt osKontakt osPersondatapolitikCookie politikOm denne side
Samarbejde bygget på videnHomeSundhedspersonSamarbejde bygget på viden

Vi tilbyder målrettet information og efteruddannelse til sundhedspersoner, så deres kompetencer kan stå endnu stærkere

Hos Pfizer ser vi os selv som en aktiv medspiller i kampen for et stærkere sundhedsvæsen, hvor flere kan få adgang til bedre behandlinger.

Vi ønsker derfor at gøre vores viden om sygdomme og lægemidler tilgængelig for myndigheder, læger og andet sundhedsfagligt personale, der kan have gavn af vores data og erfaringer.

På Pfizerpro har vi samlet information om vores lægemidler, digitale værktøjer og inspirerende webinarer. Sitet er målrettet sundhedspersoner, og du skal tilmelde dig for at få adgang.

 • Besøg PfizerPro
Efteruddannelse gennem samarbejdeDu har også mulighed for at skærpe dine kompetencer inden for et bestemt terapiområde gennem vores efteruddannelsesprogram, Pfizer Academy, som du finder på PfizerPro.Programmet er baseret på dialog mellem Pfizer og vores samarbejdspartnere, og du har derfor selv mulighed for at have indflydelse på emner og temaer.Alle arrangementer finder sted i overensstemmelse med de gældende regler på området og vores etiske retningslinjer.
 • Læs om etik og samarbejde
 • Besøg PfizerPro
  Vi stiller vores ekspertise til rådighed

  Vores samarbejde med sundhedsvæsenet begrænser sig ikke kun til efteruddannelse.

  Vi stiller også vores data og viden til rådighed i forbindelse med udarbejdelse af artikler og sundhedsøkonomiske analyser i forbindelse med fx indførelsen af ny behandling.

  • Læs mere om, hvordan du kan gøre brug af vores viden

  Relaterede artikler

  Making & Distributing Our Vaccine

  We've implemented an unprecedented, comprehensive preparedness plan to control our site operations. Here's the latest.


  Default Link
  PfizerPro.dk
  Gør brug af vores videnEtik og samarbejde

  PP-PFE-DNK-0036

  Patient Sundhedsperson Karriere Om PfizerKontakt os Persondatapolitik Cookie politikOm denne side©Pfizer Danmark 2022. Alle rettigheder til denne hjemmeside forbeholdes Pfizer Danmark
  PP-UNP-DNK-0182